Dé oplossing voor Luisoverlast

Na een aantal succesvolle projecten in de afgelopen maanden willen we u hiervan op de hoogte brengen! Natuurlijk komen we dit probleem ook graag voor u oplossen!

TFI pakt het probleem bij de wortel aan. Met de TFI-methode word de weerstand van de boom verhoogd door de groeiplaatsverbetering. Onze boomspecialisten gebruiken speciale luchtdrukapparatuur om de grond onder uw bomen van nieuwe wortelkanalen te voorzien, gevuld met organische voedingssupplementen en speciale kruiden. Het resultaat zijn duurzaam sterke en stabiele bomen met een gezond bladerdek, bestand tegen luizen. De kwaliteit van de groene leefomgeving neemt aanzienlijk toe!

Na een behandeling van de Luisgarant heeft u in het groeiseizoen gegarandeerd 80% minder luisoverlast! Omwonenden ondervinden geen last meer van de bomen. Garantie is zelfs tot 3 jaar mogelijk!

Voor referenties van projecten met de Luisgarant klikt u hier. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen met 035-577 0970.