Goede Doelen Actie

goede doel

Ook goede doelen verdienen het om te groeien. TFI maakt dat graag mogelijk, maar daarvoor hebben we uw hulp nodig. Niets is mooier dan geld te doneren aan een goed doel waar u betrokken bij bent. Zo ziet u meteen waar het geld terecht komt en wat ermee gedaan wordt.

Na het enorme succes van eerdere edities organiseren wij dit jaar opnieuw de TFI Goede Doelen Actie. Dat wil zeggen dat we wederom 5 organisaties gaan verblijden met een cheque van €675,-. Laat ons weten welk goed doel volgens u zo’n mooie donatie verdient. Uit de leukste inzendingen stellen we een lijst van 10 kanshebbers samen. De beste 5 goede doelen ontvangen een cheque van €675,-.

Heeft uw voetbalclub trainingsgoaltjes nodig voor de junioren, of heeft de basisschool van uw zoon of dochter geld nodig voor de moestuin?

Vertel ons uw verhaal en misschien wint uw goede doel €675,-. U kunt uw goede doel aanmelden van 15 oktober tot 15 december 2019.

Klik hier voor de winnaars van vorig jaar en like ons op onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van de TFI Goede Doelen Actie 2019.

Let op: door een bug is uw aanmelding vóór 30 oktober mogelijk niet correct verwerkt.  Mocht u geen bevestiging e-mail hebben ontvangen adviseren wij u het goede doel nogmaals aan te melden. Excuses voor het ongemak.

Meld uw goede doel aan

De Kracht
van TFI