Uw green groener met TFI Vitaler Groen

Steeds meer greenkeepers ontdekken dat hoogwaardig onderhoud van fairways en greens onder de grond verder gaat. TFI Vitaler Groen is dé specialist op het gebied van duurzame groeiplaatsverbetering en het opheffen van bodemverdichting. Met onze TFI-methode® creëren we een optimale ondergrond voor golfbanen, zónder dat er bovengronds enige verstoring plaatsvindt.

“Als greenkeeper hou ik van innovatie en besloot ik TFI Vitaler Groen de opdracht te verlenen tot opheffen bodemverdichting”

Arijan van Alphen – Hoofdgreenkeeper @ Stichting Golfsport Oosterhout

De TFI methode ® 

TFI Vitaler Groen is al ruim 30 jaar actief in groenoptimalisatie en bodembeheer. Onze in eigen huis ontwikkelde TFI-methode® maakt gebruik van luchtdruk om de bodemstructuur te verbeteren en te verrijken met de juiste organische voeding, mycorhizzaschimmels en bacteriën.

Kies nu voor TFI

Veelzijdige oplossing voor golfbanen
De TFI-methode® is onder meer inzetbaar voor:

  • oplossen wateroverlast – wij doorbreken tot een diepte van 3 meter storende lagen en creëren zo weer voldoende waterafvoer
  • duurzaam behoud van waardevolle, monumentale bomen (en vangbomen);
  • startbemesting voor nieuwe aanplant en jonge bomen;

Nieuws

waardevolle bomen golfbaan

Duurzaam beheer karakteristieke bomen op de golfbaan

Bomen zijn een essentieel onderdeel van de golfbaan. Bij het onderhoud van veel golfbanen wordt helaas nog te weinig rekening gehouden met de standplaatsen van waardevolle bomen. 

Golfbaan Oosterhout lost slechte afwatering op met TFI

Stichting Golfsport Oosterhout kampt al geruime tijd met een afwateringsprobleem als zij eind vorig jaar in contact komt met TFI Vitaler Groen. Greenkeeper Arijan van Alphen weet heel goed wat de oorzaak is: bodemverdichting.
TFI methode

Uw green groener met TFI Vitaler Groen

Steeds meer greenkeepers ontdekken dat hoogwaardig onderhoud van fairways en greens onder de grond verder gaat. TFI is dé specialist op het gebied van duurzame groeiplaatsverbetering en het opheffen van bodemverdichting.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?