Wij geven uw bomen de ruimte

TFI legt zich al 30 jaar volledig toe op de gezondheidsverbetering van bomen en het opheffen van bodemverdichting. De basis is onze zelfontwikkelde TFI-methode die we heel gericht toepassen om de groeiplaats van uw bomenbestand zo efficiënt mogelijk te behandelen of de afwatering van uw terreinen te verbeteren.

Totaalontzorging en lowest cost of ownership

Als uw partner bieden we totaalontzorging bij het oplossen van boom- en groeiplaatsproblemen. We stemmen onze dienstverlening en planning af op uw specifieke wensen en maken altijd een scherpe begroting voor u. Daarbij garanderen we u de laagste kosten onder aan de streep.

Succesvol boombeheer begint onder de grond

Bomen zijn onmisbaar voor de kwaliteit van de leefomgeving. Het is onze visie dat groeiplaatsoptimalisatie de sleutel is tot succesvol boombeheer. Ook wateroverlast oplossen begint onder de grond. Met één enkele behandeling zorgen we ervoor dat regenwater perfect infiltreert in de bodem en uw terreinen ook na een stevige bui snel weer begaanbaar zijn.

Duurzame oplossing

We nemen onze verantwoordelijkheid voor de natuurlijke omgeving zeer serieus en hechten grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De TFI-methode® is een uiterst milieuvriendelijke oplossing, omdat uitsluitend natuurlijke substraten worden toegepast.

Minimale graafwerkzaamheden, maximaal resultaat.

Met een werking van 7 tot 10 jaar is het rendement van de TFI-methode ongeëvenaard. Ter vergelijking: de zogenaamde ‘plof-methode’ heeft een werking van maximaal 2 jaar en het afgraven van grond brengt veel meer schade toe aan het bodemleven en de groeiplaats van de bomen.

De Kracht
van TFI