VACATURES

Accountmanager West-Nederland

Het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers binnen deze regio


Dienstverband    Fulltime, 32-40 uur
Locatie                  Midden Nederland
Opleiding             MBO+ / HBO


Heb jij commerciële ambities? Bezorgen tevreden klanten jou een glimlach op je gezicht? En ben je op zoek naar een uitdagende, zelfstandige functie in de regio West-Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zoeken namelijk een gedreven accountmanager voor 32-40 uur per week.

Jouw werk als accountmanager

Als accountmanager West-Nederland ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers binnen deze regio. Je werkt zelfstandig vanuit huis en/of kantoor, plant je bezoeken en je bent proactief én creatief in het werven van nieuwe klanten. Werkzaamheden die hierbij komen kijken:

  • Je adviseert opdrachtgevers over de toepassingen van de TFI-methode;
  • Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het behalen van je persoonlijke– en bedrijfsdoelen;
  • Je informeert en ondersteunt opdrachtgevers bij en over de voortgang van de uitgevoerde werkzaamheden.

Jouw kwaliteiten en ervaring

Wij zoeken een accountmanager met een afgeronde MBO+ of HBO-opleiding en 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Zou jij jezelf daarnaast omschrijven als een flexibele, sociaalvaardige en commerciële collega? Mooi! Daar houden wij van. Ook vinden we het belangrijk dat je ondernemend bent, mensen weet te overtuigen en kansen op de markt ziet en benut. Tot slot is het mooi meegenomen als je kennis hebt van groen en affiniteit hebt met bodemleven en ecologie.

Wat wij jou bieden

  • Een contract voor 32-40 uur per week
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Hoveniers;
  • Een bonusregeling;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Groeimogelijkheden binnen een stabiel groeiende organisatie met een prettige informele werksfeer;
  • Een bedrijfsauto, telefoon en laptop;
  • En natuurlijk enthousiaste en gezellige collega’s.

Over TFI Vitaler Groen

TFI Vitaler Groen legt zich al ruim 35 jaar volledig toe op de gezondheidsverbetering van bomen via de bodem. De basis voor onze werkzaamheden is onze zelfontwikkelde TFI-methode die we gericht toepassen om de groeiplaats van bomen en verdichte bodems zo efficiënt mogelijk te behandelen. Na een eenmalige behandeling van de groeiplaats leven bomen op en kunnen ze weer vele jaren vooruit. Problemen met wateroverlast, wortelopdruk en luizen behoren gegarandeerd tot het verleden.

Op dit moment telt ons team circa 20 medewerkers. Onze klanten bestaan voornamelijk uit gemeenten en professionele groene opdrachtgevers in zowel Nederland als Duitsland, maar onze ambities reiken nog verder!

We zien je sollicitatie graag tegemoet

Wil jij in een rol als accountmanager meewerken aan vitaler groen en ons bedrijf verder laten groeien? Stuur dan je motivatie en cv naar info@tfi.nl.

Wil je meer weten over deze afwisselende functie? Neem dan contact op met Remco Valk, operationeel directeur: 06 – 53 43 66 55.