Uw green groener met TFI Vitaler Groen

groenoptimalisatie

Uw green wordt groener met TFI Vitaler Groen

Steeds meer greenkeepers ontdekken dat hoogwaardig onderhoud van fairways en greens onder de grond verder gaat. TFI Vitaler Groen is dé specialist op het gebied van duurzame groeiplaatsverbetering en het opheffen van bodemverdichting. Met onze TFI-methode® creëren we een optimale ondergrond voor golfbanen, zónder dat er bovengronds enige verstoring plaatsvindt.

De TFI-methode®
TFI Vitaler Groen is al ruim 30 jaar actief in groenoptimalisatie en bodembeheer. Onze in eigen huis ontwikkelde TFI-methode® maakt gebruik van luchtdruk om de bodemstructuur te verbeteren en te verrijken met de juiste organische voeding, mycorhizzaschimmels en bacteriën.

Veelzijdige oplossing voor golfbanen
De TFI-methode® is onder meer inzetbaar voor:

  • oplossen wateroverlast – wij doorbreken tot een diepte van 3 meter storende lagen en creëren zo weer voldoende waterafvoer
  • duurzaam behoud van waardevolle, monumentale bomen (en vangbomen);
  • startbemesting voor nieuwe aanplant en jonge bomen;

Met onze methode hebben we al veel succes behaald op evenemententerreinen, sportvelden en golfbanen.

Uw adviseur: Jan IJmker
Jan IJmker is een bekend gezicht binnen de golfwereld. Ruim 20 jaar was hij werkzaam als bemestingsspecialist. Sinds 2018 is hij werkzaam als accountmanager bij TFI Vitaler Groen en adviseert hij groenbeheerders en greenkeepers over groeiplaatsverbetering.

Ons team