TFI werkt door aan vitaler groen; gezondheid en veiligheid voorop

TFI werkt door aan vitaler groen; gezondheid en veiligheid voorop

Terwijl de wereld zoekt naar middelen om het Coronavirus onder controle te krijgen, werken wij, als TFI Vitaler Groen door aan vitaler groen. Het borgen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, relaties en derden staat hierbij voorop. De richtlijnen van het RIVM en de adviezen van GGD worden daarvoor nauwlettend opgevolgd.

Alle maatregelen zijn erop gericht om invulling te geven aan de indringende oproep van minister-president Rutte. Hij roept op om de regels in acht te nemen, zuinig te zijn op elkaar om een totale lockdown te voorkomen. Samen met u zorgen we ervoor dat we blijven werken op een zo veilig mogelijke manier, met oog voor elkaar.

Gelukkig kunnen onze TFI Technicians, met inachtneming van de richtlijnen, in de buitenlucht doorwerken aan verstrekte opdrachten. En zijn onze accountmanagers beschikbaar voor een afspraak op locatie, om een offerte aanvraag door te nemen en de benodigde werkzaamheden op te nemen. Het is prettig als u, met gepaste afstand, daarbij aanwezig kunt zijn, maar het is ook mogelijk om dit telefonisch door te nemen.

Daarnaast hebben wij op ons kantoor ook meerdere maatregelen getroffen om verspreiding tegen te gaan. Zo mogelijk werken onze medewerkers veelal vanuit huis, of met maximaal twee personen in dezelfde ruimte.

Met deze maatregelen nemen wij onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Tevens kunnen wij zo onze dienstverlening voortzetten, met oog voor uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Wij vertrouwen erop dat we, ondanks alle zorgen die er zijn, op deze manier kunnen blijven werken aan vitaler groen bij u in de gemeente!

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, twijfel niet en laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst.