De beste wensen voor 2019, bij TFI zijn we er klaar voor!

De beste wensen voor 2019, bij TFI zijn we er klaar voor!

De allerbeste wensen van TFI. We hopen dat u heeft genoten van de feestdagen en net zoveel zin heeft in 2019 als wij. Een van de redenen waarom we zo enthousiast zijn over het nieuwe jaar, is de komst van een nieuwe operationeel directeur.

Op 7 januari is Remco Valk gestart bij TFI om mede invulling te geven aan onze ambities op het gebied van professionalisering en groei in Nederland. Daarnaast willen we ons richten op verdere groei in Duitsland en ook inhoudelijk verder de diepte in. Met de komst van Remco als operationeel directeur kan Gert Veldhuizen meer aandacht besteden aan onderzoek, innovatie en ontwikkeling. Een geweldige kans voor TFI om zowel vakinhoudelijk als commercieel serieuze slagen te gaan maken.

We zijn zeer verheugd met de komst van Remco Valk. Hij is een gewaardeerd vakgenoot en ervaren bestuurder. Remco startte zijn carrière bij Heidemij/Arcadis Bomendienst. Vervolgens was hij Hoofd Bomendienst bij Arcadis (later BTL), waarna hij ruim 10 jaar directeur was bij hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf Van Helvoirt Groenprojecten. De laatste twee jaar directeur van Helicon MBO in Velp. De overstap naar TFI markeert zijn terugkeer naar het bedrijfsleven. We kijken er naar uit om samen met hem te bouwen aan de toekomst van ons mooie bedrijf.

Onze insteek is altijd natuurlijke groei geweest, met het allerhoogste serviceniveau aan onze huidige klanten als absolute prioriteit. Dat blijft zo. We gaan met nóg meer energie aan de slag om uw bomen vitaler te maken. Graag tot snel in het nieuwe jaar!