Eerste uitreikingen Goede Doelen actie 2023 cheques

Eerste uitreikingen Goede Doelen actie 2023 cheques

Afgelopen maand zijn de eerste drie cheques van de TFI Goede Doelen Actie uitgereikt. Zo hebben de Stichting Speeltuin Zevenbergschen Hoek, de Voedselbank Aa en Hunze en Zorginstelling Amerpoort de cheques al in ontvangst genomen.

Stichting Kinderspeeltuin Zevenbergschen Hoek

Stichting Kinderspeeltuin Zevenbergschen Hoek heeft de cheque t.w.v. € 750,- al in ontvangst mogen nemen. Met dank aan Nicolle Verhoeks-Vaessen van de Gemeente Oosterhout  voor het aanmelden van dit goede doel.

De speeltuin in Zevenbergschen Hoek is er voor kinderen mét en zonder beperking. Een hele middag lekker spelen en ook nog wat lekkers voor maar een paar euro. Waar vind je dat nog? In 2024 bestaat deze speeltuin 60 jaar. Met de bijdrage van TFI is het oude klimtoestel vervangen door een eigentijds klimtoestel. Hierdoor blijft de speeltuin aantrekkelijk.

Voedselbank Aa en Hunze

Iedereen heeft broodnodig brood nodig. Steeds meer mensen komen in de knel door stijgende kosten voor de eerste levensbehoeften. Ieder jaar houdt de Protestantse Gemeente Gieten  een inzameling met een mooi resultaat. Dit jaar kon een ieder extra verwend worden door het steuntje in de rug door middel van de TFI Goede Doelen Cheque. Met dank aan Janine Knol voor het aandragen van dit Goede Doel.

Wij wensen de Voedselbank Aa en Hunze veel succes en vinden het fijn te kunnen bijdragen!

Zorginstelling Amerpoort

Enkele jaren geleden is op zorginstelling Amerpoort (instelling voor mensen met een ernstig meervoudige beperking) een grote boom gekapt die in de zomer voor veel schaduw zorgde op het binnenplein, de plek waar de bewoners kunnen spelen  of springen op de trampoline. Sinds het verdwijnen van de boom is het hier nu veel heter dan voorheen op zonnige dagen; er is veel minder mogelijkheid om lekker in de schaduw te zijn.

Dankzij het aandragen van dit goede doel door Vincent Huppelschoten van de gemeente Soest en een extra bijdrage door veel ouders van bewoners op de zorginstelling zijn er maar liefst 4 bomen geplant!  Zo kunnen  de bewoners om zonnige en warme dagen weer in de schaduw buiten kunnen spelen en zitten zonder dat het te heet wordt.