TFI behaalt ISO 14001 certificaat

TFI behaalt SIO 14001 certificaat

Na een succesvolle audit in december 2021 heeft TFI Vitaler Groen het ISO 14001 certificaat behaald. We voelen ons verantwoordelijk om zorgvuldig en op een duurzame manier om te gaan met het milieu. Met het behalen van het certificaat laten we zien dat wij structureel aandacht besteden aan verbetering van milieuprestaties in onze bedrijfsvoering. Daar zijn we dan ook bijzonder trots op!

Certificering
ISO 14001 is één van de normen van de ISO 14000 serie en wordt wereldwijd toegepast. ISO 14001 richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied door middel van het opzetten en beheersen van een milieumanagementsysteem.  Dit sluit naadloos aan bij onze TFI-methode® die volledig gericht is op groeiplaatsverbetering en opheffen bodemverdichting met behulp van natuurlijke materialen.

Belangrijk aspect van een milieumanagement systeem is bewustwording en continue verbetering van onze milieuprestatie. Dit betreft onze hele bedrijfsvoering, waarbij we alle medewerkers, dus zowel op kantoor, in de verkoop als in de uitvoering, laten meedenken.