Even voorstellen: Piet Witzier

Even voorstellen: Piet Witzier

Wij stellen graag onze nieuwe planner en werkvoorbereider aan u voor. Sinds 29 januari is Piet Witzier werkzaam bij TFI Vitaler Groen. Vanuit het kantoor in Hollandsche Rading is hij de schakel tussen onze opdrachtgevers in Nederland en de uitvoering. Zodra hij goed ingewerkt is, zal zijn werkgebied uitgebreid worden naar het oosten. Dat houdt in dat hij dan ook in Duitsland ervoor gaat zorgen dat er een goede planning is voor al onze werkzaamheden, van groeiplaatsverbetering en opheffen bodemverdichting tot het verminderen van wortelopdruk.

Piet heeft een grote passie voor groen wat ook blijkt uit zijn studiekeuze Forest Management aan Wageningen University & Research en zijn vrijwilligerswerk in een voedselbos. Zijn ervaring met werkvoorbereiding via zijn vorige baan komt goed van pas om voor TFI alle werkopdrachten door te nemen, deze in overleg in te plannen voor onze TFI Technicians, en de uitgevoerde projecten telefonisch op te leveren.

“Erg fijn om bij een bedrijf aan de slag te gaan die werkt aan gezondere bomen, dit ligt dicht bij mijn eigen passie voor de natuur en ecologie. Ik kijk ernaar uit om meer te leren over bomen en bodems, en een bijdrage te mogen leveren aan een efficiënte planning en kwaliteit van het werk.”