Eerste cheques Goede Doelen Actie 2021 dankbaar ontvangen

Eerste cheques Goede Doelen Actie 2021 dankbaar ontvangen

Afgelopen maanden zijn de eerste cheques van de TFI Goede Doelen Actie uitgereikt. Zo werd de cheque t.w.v. € 675,- onlangs uitgereikt aan Het Zaans Weggeefhuis, de Fietsende Vogelaar en inzamelingsactie ‘Help Amira Gözel.

cheque“Fantastisch hoe een groep vrijwilligers zich, met Het Zaans Weggeefhuis, belangeloos inzet voor de minima van de Zaanstreek” beschrijft Toos Beemsterboer, gemeente Den Helder, bij de aanmelding van dit goede doel. “Kinderen staan voorop, maar de hele familie profiteert ervan als de ogen van de kinderen stralen. Er wordt niet alleen voedsel verdeeld maar ook worden er activiteiten georganiseerd, van een speurtocht met schminken in het park tot een dagje Artis of sprookjeswonderland.”

Koen de Geus, de Fietsende Vogelaar, heeft tijdens zijn fietstocht in Costa Rica de cheque in ontvangst genomen. Met zijn fietstocht van 20.000 km haalt hij geld op voor het IUCN Landaankoopfonds Nederland. Een mooie prestatie om te ondersteunen, met dank aan Ingenieursbureau Drechtsteden voor het aandragen van dit goede doel.

Hillbrand Mellema van de gemeente Assen heeft Amira aangedragen voor de cheque. Ze leidt nu helaas aan een hersenstamtumor waardoor haar leven in één klap is veranderd. Er is een inzamelingsactie gestart om geld voor haar behandeling in te zamelen.

Komende maanden zullen ook de andere winnaars van de Goede Doelen Actie 2021 de cheque in ontvangst nemen.

Doet u mee?
Goede doelen verdienen het om te groeien. TFI maakt dat graag mogelijk, maar daarvoor hebben we uw hulp nodig. Niets is mooier dan geld te doneren aan een goed doel waar u betrokken bij bent. Zo ziet u meteen waar het geld terecht komt en wat ermee gedaan wordt. In het najaar starten we de Goede Doelen Actie 2022.